Hemoroidlerin civanperçemi otu ile tedavisi

Hemoroidler karmaşık, nahoş, kaprisli, zor, acı verici bir rahatsızlıktır. Hastalığa karşı mücadeleye zamanında başlamak çok önemlidir: başlangıcında, semptomların ilk belirtilerinde. Civanperçemi bitkisi, birçok hastalık türünü ortadan kaldırmaya yardımcı olan gerçekten mucizevi bir bitkidir. Hemoroidlerin etkili tedavisi gibi bir konuda oldukça ciddi bir asistan olarak kabul edilir.

Civanperçemi temelinde, hemoroidler de dahil olmak üzere uyumu bozulan sağlığı iyileştirmeye ihtiyaç duyanlar için çeşitli tarifler vardır. Bu halk ipuçlarını okumaya ve muhtemelen uygulamaya başlamadan önce, önce iyi bir proktoloğu ziyaret edin ve kendinize uygulayacağınız belirli bir tarif hakkında ona danışın.

Bu nedenle, iyi, uygun fiyatlı bir hemoroid tedavisine ihtiyacınız varsa, taze civanperçemi suyunu balla ikiye karıştırın, ardından bu bileşimi bir çay kaşığı için günde 3 kez alın. Bu bitkinin idrar söktürücü, terletici ve hemostatik işlevleri vardır, bu nedenle bu bitkiye sahip tarifler kanamalı hemoroidlerin iyileşmesinde çok etkilidir. Unutmayın: civanperçemi güçlü bir yapıya sahiptir (etki gücü), bu nedenle öngörülemeyen sonuçlardan kaçınmak için yardımını uzun süre kötüye kullanmaya değmez (özellikle doktor gözetimi olmadan).

İşte hemoroidden muzdarip olanlar için başka bir tarif. İnfüzyonu hazırlamak için, üstleri (çiçekli) olan 15 gram civanperçemi otu alınır ve bir bardak kaynar su ile dökülür, ardından karışımlı kap sarılır ve yaklaşık bir saat bekletilir, ardından süzülür. Bu tentür yemeklerden önce günde 3-4 kez 1 çorba kaşığı alınır. Hemoroidiniz varsa ve diğer zayıf oranları seçerseniz (yarım litre kaynar su ile demlenmiş bir çorba kaşığı ot), tentürü dozajsız alabilirsiniz.

Hemoroid varlığında aşağıdaki tarifi kullanın. Çoban çantasının otunun bir kısmını, 2 parça nergis çiçeği, adaçayı yaprağı, kara kavak tomurcukları, nane otları, papatya çiçekleri ve civanperçemizimizi alıyoruz, oraya 3 parça elecampane kökü ve ısırgan otu ekliyoruz, her şeyi karıştırıyoruz. Tentürü hazırlamak için, bu karışımdan iki yemek kaşığı alıyoruz, 500 mililitre kaynar su döküyoruz, 10 saat ısrar ediyoruz ve daha sonra yemeklerden önce günde 3 kez hemoroidden elde edilen infüzyondan 50 mililitre içiyoruz.